04 november 2012

Ännu en helg

Veckorna går bara snabbare och snabbare tycker jag! Snart är det jul ju. Men i år blir det väl inget julpyntande för min del, vi har ju ingen egen lägenhet då att pynta i då.

Igår var vi hos mamma och åt mat. Hon hade stannat hemma istället för att åka till stugan och hade det tråkigt själv, haha, så då bjussade hon till med go'mat.
Det serverades nån grekisk köttgryta jag inte minns namnet på, nån slags stekt potatis och en grönsakskorma, så fick vi naanbröd till. Var förjäkla gott och jag fick t o m en matlåda med mej hem.

Hon sa då att vi får ställa våra grejer i huset tills vi hittar lägenhet, pjuuh, det som får plats iaf. Men övervåningen används ju inte riktigt så nog går det att palla upp grejer där, haha. Jag var också välkommen att kvarta där om jag inte löste det på annat sätt.
Jonas tänkte bo hos sin mamma, men jag tycker det är jobbigt att bo hos andra så där, så blir väl mamma för min del. Kul att "flytta hem" när man är 25 år, haha. Men det är ju bara temporärt som tur är. Kanske man slipper betala hyra då, hade ju suttit fint med en extraslant som man kan slänga in på sparkontot!

Syster Sandra har då köpt flyttkartonger åt oss i helgen, så till veckan kan vi börja småpacka lite och köra iväg. Sånt där som vi inte behöver närmsta månaden och så. Känns bättre att göra lite i taget, för då hinner man ju rensa medans man packar ihop allt. Gör man allt i ett svep kan det lätt bli lite hapsigt för min del då det gäller flyttpackningar.

Sitter och kollar på årets bilder...fan vad jag saknar mitt hår! Haha, lär ju få väna några år innan det uppnår samma längd, det växer så sakta.
Och alltså, jag trodde att kort hår skulle vara lättskött. Men jag måste vara någon slags expert på att få risigt hår.
Mitt är väl ett par centimeter långt/kort nu. Så kommer man ut ur duschen, torkar håret och kammar det..men likförbannat så lyckas det bli nån ristjorv innan dagen är slut. Wtf? O kammar jag det inte, ja då står det åt alla håll och går inte att platta till, haha.
Nåja, det växer väl till sej.

Så har jag kommit på vad jag måste införskaffa; en sån där resväska man kan dra upp ett långt handtag på så man kan dra den efter sej. Vore ju jättepraktiskt även om man bara ska mellan Jokkmokk och Luleå nån helg eller så. Och ska man nån längre tripp så är det ju ännu bättre.

I juni ska vi ju till Stockholm och se KISS!!! Och då ska jag då verkligen ha sett till att hitta dne ultimata resväskan, hehe. Vill ju ha en fin som man lätt känner igen. Den ska inte vara alltför stor heller.
Så måstej ag köpa vinterskor och en vanlig täckjacka man kan ha om man ska ut och promenera och så under vintern. Jag har ju bara kappor, och det känns inte så hurtigt, haha, och har man en mjukisbyxdag hade det kännts bättre att kunna ta på sej en vanlig jacka istället för kapporna om man måste ut i ärenden.

Ååhh, hår man kan göra frisyrer med!!

Inga kommentarer: