22 oktober 2009

fuuuuuuck

Jaha, så rang dom äntligen om jobbet. Jag fick det inte! Och jo, eric ska ha stryk, det avr han som tog det ifrån mej, jag lovar! ;) och som han själv sa, jag behövde det mer än honom. Fansjävklakukhelvetesjävlaranammanskuksatansfitthora.
Ja, jag är sur. Jävligt sur!
Det avr kanske itne världens rolgiaste jobb (har aldrig sett mer tragiska personer i samma fabrik, gråa klumapr som slagti på autopiloten i sej sjävla..suckers!), men det avr ett jobb iaf. Hon verkade intresserad under intervjun, men så pffft, slängde hon mej i soporna iaf. "Men jag sparar gärna ditt namn tilsl senare, om det går bra" visst, men som att man hör något senare. I doubt it.

Men ja, nu vet jag vilekt jobb som jag mer sökt som jag faktiskt vill ha! Där var det jolly good fellas som jobabde. Glada, spontana, roliga...you name it! Där vill jag jobba. Fast där känsn det som om det kanske finns mer kvalificerade personer som söker, så det är ju synd. Men ännu harj ag itne fått ett nej iaf ;)

Annars då? Jo, vi rulalde sushi heal kvällen igår för Jonas hade råakt lova på sitt jobb att han skulel göra åt 9 pers. Nu vill jag itne rulal mer sushi på flera år. Men det bra med det hela, dom betalade bra! :) haha

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ä, vad tråkigt :( men det är bara att bryta ihop och komma igen :) och vem vet, rätt som det är ringer de :)

Sara sa...

Vad är det för jobb du har sökt?

Cecilia sa...

nää trist att du int fick det, trodde du skulle få faktiskt! här får man inga jobb heller, haha...borde få lön för praktiken! ska vara kvar på teatern resten av året iaf...trivs där, men man behöver ju lön för fan! =D

Isabell sa...

Nejm en du vet, praktik är ju jättebra. man får jobba arslet av sej så de som får lön komemr undan med delar av sian uppgifter medans man själv komemr hem dödstrött och utan pengar på fickan. det är ju det bästa ;)

det var på solcellsfabriken jag sökt.