13 oktober 2012

Mat

En helt vanlig helg har blivit till en mycket trevlig helg.
Igår blev vi bjudna på tårta hos kusin Eric som fyllde 35år för att senare åka upp till Alex och Pernilla där det bjöds på chilensk mat som födelsedagsmiddag åt Eric då.
Det var en mycket spännande rätt med kyckling, kottfärs, majs, russin, kokt ägg och allt vad det nu var där i. Väldigt gott var det, och fick t o m med mej matlåda hem sen. Så den ligger och väntar i kylen tills vi kommer hem imorgon. Mmmmm!

Efter maten var det surr och skratt och vin som gällde. En förjäkla rolig och trevlig kväll vart det.

Idag blev vi uphämtade av Sandra och Niclas så åkte vi till Vuollerim där vi nu ska grilla lite, innan snön kommer!, och dricka nån öl.
Själv så låter jag pojkarna sköta donandet va maten så kanm an ju softa på, hehe. Dom verkar ju klara det där alldeles utmärkt!

Letandet av lägenhet går väl si så där. Vi är tvåa på en, och väntar och väntar på att få se om den före vill ha den eller inte. Hoppas inte, för isåfall så är det ju kirrat :) Jobbansökningarna trillar ut från mej men inga svar har trillat in ännu.

Den första december ska nån flytta in i våran lägenhet, så då måste vi då packa oss därifrån. Blir väl eventuellt att kvarta hos mamma eller nåt då, tills vi hittar en lya. Känns ju inte alltför lockande men kanske man får gratis hyra då iaf ;) haha, det sitter ju alltid bra.

Inga kommentarer: